Що нового в столичних кінотеатрах: Ціна правди та Абатство Даунтон

У четвер на широкі екрани традиційно виходять нові кінопрем'єри. 

Ціна правди



У 1933 році вельський репортер Ґарет Джонс шукає свою наступну велику історію. Останні новини приводять його до Москви, де він знайомиться з журналісткою Адою Брукс. Ада відкриває йому очі на «радянську утопію», яка не має нічого спільного з реальністю. І Ґарет, попри смертельні погрози, розпочинає своє розслідування. Переховуючись від спецслужб СРСР, крок за кроком він розкриває правду про трагедію українського народу: Голодомор, жорстку цензуру, змову та масові репресії. Саме його викриття згодом стануть підґрунтям для роману «Колгосп тварин» Джорджа Орвелла.

Вальхалла: Тор Раґнарок



Рагнарок наближається. Священна обитель богів Вальхалла в небезпеці. Стародавні велетні на чолі з Локі намагаються захопити владу. Якщо вони знайдуть гігантського вовка Фенрира – сина Локі, відбудеться неминучий кінець світу. Верховний бог Одін, разом із богом блискавок Тором, збирає військо в Асгарді для вирішальної битви богів і гігантів.

Смертні хлопчик і дівчина з Мідгард несподівано опиняються в центрі епічного протистояння, і можливо саме вони врятують Всесвіт від Рагнарок… Адже навіть богам потрібна допомога!

Абатство Даунтон



Ласкаво просимо до абатства Даунтон, де мешкають аристократи. Саме сюди збирається правлячий монарх, і до цього прийому потрібно ретельно підготуватися. Кожен кущик, кожен куточок у будинку повинні виглядати настільки ідеальними, наскільки це тільки можливо. Турбот у кожного члена аристократичної сім'ї більше нікуди! Але ж хтось цей прийом вирішив використати для того, щоб убити монарха…

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *