На Подолі відкриють маленький кінотеатр для поціновувачів

4 грудня на Подолі, за адресою вул. Костянтинівська, 42, відбудеться відкриття КІНО42. Це камерний кінотеатр на 42 крісла від засновників Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» та BURSA Hotel Kyiv.

– Уяви кінотеатр, куди приходиш у передчутті свята. Де випадково зустрінеш друга і обговориш фільм, адже це – чудова підстава для розмови. Де фільми звучать в оригіналі, а світло вмикається лише після титрів. Де програма – не розклад сеансів, а простір для кураторського висловлювання, – розповідають організатори. – Ми уявили та створили КІНО42 – прихисток для фільмів та глядачів закритих київських кінотеатрів. Для тих, хто любить ходити в кіно та не любить їздити в торгові центри. КІНО42 – місце для глядача, що зважає на кіномову і мову кіно, адже ми дбаємо про досвід кіноперегляду – фільми тут звучать в оригіналі, а світло вмикається лише після титрів. КІНО42 – місце для глядача, що зважає на кіномову і мову кіно.

Перший показ відбудеться 4 грудня о 17:00. Квитки можна буде придбати у касі кінотеатру та незабаром онлайн.

На сайті кінотеатру анонсують, що у грудні показуватимуть «Історія зимового саду» Семена Мозгового (Україна), «Берлінський фейсконтрольник» Девіда Дітля (Німеччина) та «А потім ми танцювали» Левана Акіна (Грузія, Швеція).   

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *