Зомбі, тролі та кохання: кінопрем’єри тижня в столиці

Традиційно в четвер на великі екрани виходять новинки. Цього тижня для кіноманів підготували трилер про наслідки страшного вірусу, бойовик, у якому можна побачити Київ, фестивальний хіт «Крихітка зомбі», добірку короткометражок про кохання та дитячу анімацію про тролів.  

Потяг до Пусана 2: Півострів

Після спалаху страшного вірусу, який розпочався з Південної Кореї, все що залишилося від країни – це руїни та мільйони зомбі, що розгулюють півостровом. Група людей, під керівництвом колишнього військового, намагається вижити в цьому страшному світі, в якому небезпека тепер представляють усі, хто тебе оточує, і навіть прості люди.

Спадок брехні

Фільм розказує про Мартіна Бакстера, колишнього оперативника МІ6, який змушений знову повернутись у світ шпигунства, коли молода українська журналістка Саша Степаненко просить його допомоги у розкритті шокуючої правди про секретні операції міжнародних спецслужб.

Тролі 2. Світове турне

Нова пригода виведе яскравих тролів далеко за межі звичного. Герої з’ясують, що вони тут не самі – крім них існують ще й інші племена. Усі вони наслідують і шанують свій власний стиль: Фанк, Кантрі, Техно, Класика, Поп та Рок. На порозі нових викликів і небезпек тролі зазвучать на повну силу різними голосами!

Love Shorts

Фестиваль фільмів про кохання. У програмі – історії про любов, сенс та життя. Ніщо не вічне, але поки серця б’ються, на планеті існуватиме це почуття. То чи в праві хтось його стримувати? Покажуть 7 стрічок, загальна тривалість – 68 хвилин. 

Крихітка зомбі

Історія Клервіуса Нарциса, найвідомішого у світі зомбі, оживає в розповіді його онуки, яка переїжджає до Парижа. Бажаючи справити враження на нових однокласниць, дівчина мимоволі викликає сили гаїтянського вуду.

Нагадаємо, у столиці продемонструють короткометражні фільми різних країн світу.

✦ Марія Катаєва

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *