У столичних кінотеатрах вийшли прем’єри

Марія КАТАЄВА

Традиційно у четвер на великі екрани виходить чергова порція кіноновинок. Цього тижня нас чекає зустріч із Джекі Чаном у бойовику «Авангард», подорож у 2067 рік, історія сімейки Бігфутів, мандрівка з норвезькими музикантами та трилери про прокляття і клаустрофобію.

Авангард 

Впливовий китайський бізнесмен Цінь Гуолі затриманий у Лондоні групою найманців, які називають себе «Арктичні вовки». Йому загрожує реальна небезпека, тож міжнародній команді охоронців «Піонер» поставлене завдання вивезти бізнесмена із Великобританії до Китаю. Міжнародну операцію очолює професіонал своєї справи Тан Хуантінг (Джекі Чан).

Лос Бандо

Вирушаємо у подорож разом із гуртом початківців з Норвегії, – друзі прямують через всю країну, аби взяти участь у рок-фестивалі. Наввипередки з часом, поліцією та батьками – назустріч мрії! 

Сімейка Бігфутів

Історія незвичайної сімейки, голова якої – справжній Бігфут. Його син-підліток розуміє мову тварин та птахів. Одного разу світ опиняється на порозі справжньої катастрофи. Щоб всіх врятувати, родина повинна згуртуватися, а на допомогу їм прийдуть чарівні лісові мешканці.

2067

Події розгортаються у майбутньому. У своєму технологічному розвитку людство зробило великий крок уперед, проте природа знаходиться у жахливому стані. Найбільша проблема мешканців планети – нестача повітря. Через неможливість вільно дихати кількість населення стрімко зменшується. До наукового центру приходить послання з майбутнього. Воно містить прохання відправити у подорож у часі хлопця на ім'я Ітан Вайт (Коді Сміт-Макфі). Хлопець не відчуває себе героєм-рятівником, проте не має жодного вибору. У дитинстві Ітан багато часу проводив зі своїм батьком, науковцем. Можливо цих уривків знань, отриманих в дитинстві, і вистачить на те, аби врятувати світ від швидкої загибелі.

Клаустрофоби: Новий рівень

Коул (Кіген Аллен) веде популярний відеоблог. За десять років він встиг спробувати найрізноманітніші екстремальні розваги. Для ювілейного випуску друзі організовують для Коула поїздку до Москви. Тут компанія має вибратися з квест-кімнати. За словами організатора, який спеціально для блогера збудував цю кімнату, на гостей чекають незабутні враження. Зазвичай рішення що робити далі підказують глядачі під час прямих включень. Але цього разу умови будуть такими, що обирати особливо не доведеться.

Прокляття Роуз

Уільям (Джонатан Беннет) був настільки глибоко вражений побаченим у боях Першої світової війни, що повернувшись додому вбив усю свою родину, а потім і самого себе. Вижила лише його донька Роуз (Деванні Пінн). Дівчину відправляють жити до жіночого монастиря. Пройшло 8 років і тепер вона вже свідомо хоче пов’язати своє життя з обителлю. Коли до прийняття чернечих обітниць лишається зовсім мало часу, Роуз починає відчувати на собі вплив тих самих демонів, що колись роздирали зсередини її батька. Те, що починалось як моторошні сновидіння, дуже скоро змінить життя усього жіночого монастиря.

Нагадаємо, більше ніж книги: шість сучасних бібліохабів у Києві.

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *