У київських кінотеатрах показують нові фільми

Традиційно в четвер на широкі екрани виходять кіноновинки. Цього тижня на нас чекає фестиваль фантастичного кіно та нова версія апокаліпсису, дві картини про письменниць та кримінальна драма про непростий шлях до музичного продюсерства. 

 

«Гренландія»



Величезна комета мчить до Землі і загрожує знищити планету. Кінець світу здається неминучим. Єдине безпечне місце – бункер в далекій Гренландії. Джон (Джерард Батлер) з сім'єю відправляється в небезпечну подорож, яка ускладнюється не тільки руйнівними наслідками наближення комети, але і панікою збожеволілих людей.

«Махінатори»



Початок 1980-х. Молодий авантюрист з Шотландії Дейві вирішує стати музичним продюсером. У цей час на весь світ гримить британська група Iron Maiden. Не маючи ніякого досвіду в цій галузі, але озброївшись оптимізмом підкорити Великобританію, Дейві вирішує запросити їх виступити в рідному містечку. Проблема в тому, що за грошима для реалізації амбітної ідеї доводиться звертатися до бандитів.

«Антебеллум»



Відома письменниця Вероніка Хенлі (Жанель Моне) опиняється в пастці жахливої реальності та повинна розкрити божевільну таємницю, поки не стало надто пізно.

«Колишні звички»



Історія про несподівані повороти в житті 35-річної письменниці (Гілліан Джейкобс), яка приїжджає з лекцією в свою альма матер, а потрапляє у вир пригод ексцентричної компанії студентів.

Фестиваль фантастичного кіно «Best Sci-Fi» 



Майбутнє прийшло. Воно втомилось чекати на порозі й увірвалось у будинки, заповнивши собою кімнати та все наше життя. Нас вже непросто чимось здивувати. Саме тому наукова фантастика стає все більш винахідливою, вражаючою та неймовірною. Хоча ми вже давно усвідомили, що все що відбувається на екрані сьогодні, може стати нашою реальністю завтра. В програмі – вісім фільмів зі США, Великобританії, Іспанії, Канади, Польщі.

Нагадаємо, в український прокат виходить фільм про Шевченка у засланні.

Марія Катаєва

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *