Радіостанція Київ FM допоможе знайти новий голос для музичного гурту

Учасники цьогорічного нацвідбору на Євробачення поп-рок гурт Cloudless вже втретє шукають вокаліста. Нове обличчя та голос гурту відбиратимуть на платформах радіостанції Київ FM за допомогою фанатських голосів та рішення самих музикантів. 

– Якщо ти маєш нестримне бажання, ти з Києва або готовий переїхати, обожнюєш співати, прагнеш писати нову музику, маєш професійні здібності або велике бажання розвиватися, любиш працювати в команді та досягати результату, маєш прогресивні погляди на світ, а в тобі самому переважають позитивні якості, запиши демо на одну з наших пісень та надішли на пошту: [email protected], – звертаються у Cloudless звертаються до потенційного вокаліста.

Прийом заявок відкритий до 11 липня. Кожної суботи о 16:00 в чарті «Київ топ-20» на хвилі 98 FM буде оголошено найкращий голос чи голоси тижня. Фінал відбудеться 18 липня. 

За 3 роки існування гурт випустив 2 повноцінні альбоми, записані на студії Revet Sound, кілька кліпів та лірик-відео, прозвучав саундтреками в серіалі «Школа», проєктах «Хата на тата», «Холостяк», «Зважені та щасливі», «Кохання на Виживання», «Сидоренки-Сидоренки» та в повнометражному фільмі «Зустріч однокласників».

Нагадаємо, кінотеатри можуть відкрити з 2 липня.

 

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *