Історія Холодного Яру та небесні пригоди у київських кінотеатрах

Традиційно в четвер на широкі екрани виходять прем'єри. Цього тижня глядачів запрошують подивитися детектив із Деніелом Крейгом, історичну драму за романом Василя Шкляра «Чорний ворон», романтичні фільми «Аеронавти» та «Фабрика мрій». Поповниться і репертуар для дітей – на маленьких глядачів чекає подорож у країну тролів та зустріч із мешканцями Звірополюса.  

 

«Ножі наголо»



Допитливий детектив на ім'я Бенуа Блан (Деніел Крейґ) розслідує вбивство відомого романіста Гарлана Тромбі (Крістофер Пламмер), якого було знайдено мертвим на території власного маєтку одразу після святкування 85-річчя. Детективу доведеться розібратися у хитросплетінні хибних слідів та брехні, щоб встановити особу вбивці.

«Чорний ворон»



Історія життя та кохання Івана на прізвисько Ворон, якому випала доля стати учасником повстанського руху часів Холодноярської республіки. Одвічна жага українців до волі не дає головному герою залишатись осторонь важливих подій, які розгортаються у його селі. Саме тому він відважно жертвує спокоєм та сімейним затишком та починає запеклу боротьбу за незалежність рідної землі, волю та майбутнє українців та власної родини.

«Аеронавти»



Лондон. 1862 рік. Вона – чарівна багата дівчина, що дуже захоплюється повітряними кулями. Він – дослідник метеоролог, готовий на все, задля здійснення наукового прориву. Їм судилося злетіти вище, ніж будь-хто в історії. Вдвох вони відправляться у неймовірну пригоду на аеростаті, скрізь бурі та грози до самого краю незвіданого світу, і їхні шанси на виживання невеликі…

«Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку»



Хтось отруїв короля та королеву, врятувати яких може лише жива вода, джерело якої знаходиться біля Золотого замку. Еспен та принцеса Крістін відправляються у небезпечну подорож, де їх чекає багато пригод і несподіваних знайомств.

«Фабрика мрій»



Молодий хлопець Еміль опинився на знімальному майданчику в Бабельсберзі, що у Східній Німеччині. Там він зустрічає своє кохання – французьку танцівницю Мілу. Заради нової зустрічі Еміль готовий на ризикований та романтичний вчинок – зняти кіно, у якому обов'язково зіграє Міла.

«Звірополюс»



У північній країні Звірополюс полярний лис Свіфті працює в доставці товарів по Арктиці. Він дізнається, що за допомогою грубої сили і зброї морж хоче знищити ЗвіроПолюс, щоб вирити там газову свердловину. Разом із друзями маленький, але сміливий Свіфті прагне захистити Арктику та покарати негідника.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *