Для пасажирів аеропорту «Бориспіль» відкрили інтерактивну виставку

У зоні вильоту міжнародних рейсів терміналу D запрацювала локація «Сила підпису». Експозиція демонструє, як один підпис здатен змінити життя людей, держав та всього світу, та його еволюцію.

Взимку повну версію виставки кияни мали змогу побачити в галереї мистецтв «Лавра».



Виставка складається з чотирьох тематичних зон.

В одній із них гості потрапляють до бібліотеки з величезними книгами, кожна з яких розповідає про найважливіші документи в історії людства та долі тих, хто їх підписав. Друга зона розповідає історію України – від барокового підпису гетьмана на конституції Пилипа Орлика до підписання Акта проголошення незалежності в серпні 1991 року. В третій тематичній зоні на гостей чекають історії підписів видатних художників, розповіді криміналістів-почеркознавців про те, хто, як і навіщо підробляє підписи. Також тут можна дізнатися про підписи, яким немає ціни, тому що вони врятували тисячі життів. Четверта зона розповідає про цифрові підписи та способи біометричної ідентифікації людини.

Організатори виставки подбали про безпеку гостей. Окрім вже звичних правил роботи (вхід у масках, дезінфекція інтерактивних елементів та інших поверхонь), встановлені сенсорні дезінфектори та бактерицидний рециркулятор повітря, що працює у присутності людини без шкоди для її здоров’я.

Відвідати виставку можуть пасажири з квитками на міжнародні рейси з терміналу D. Працює щоденно з 07:00 до 23:00.

Нагадаємо, Театр Франка у Києві відсвяткує століття творчими вечорами.

Марія Катаєва

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *