Методика MONATIKА: в українських школах будуть особливі уроки музики

Щоб зробити музичні уроки цікавими та захопливими для сучасних дітей, а також допомогти вчителям творчо готуватися до них, Міністерство освіти і науки України розпочинає проєкт «Безцінні уроки музики». Обличчям проєкту став відомий співак, саунд-продюсер популярних хітів сучасності MONATIK.

Про це повідомили у пресслужбі МОН.

У межах проєкту буде створено сайт, на якому вчителі музичного мистецтва зможуть знайти цікаві ідеї та практичні матеріали для своїх уроків.

– Всебічний розвиток дітей та застосування набутих навичок у повсякденному житті – головне завдання Нової української школи. Мета цього проєкту – вдихнути нове життя в предмет музичного мистецтва, зробити його сучасним, а головне – цікавим для учнів, – розповіла заступниця міністра освіти і науки України Любомира Мандзій. 

Наразі стартує перший етап проєкту – збір цікавих ідей та матеріалів від педагогів, методистів, музикантів та всіх охочих популяризувати музичне мистецтво серед школярів. Він триватиме до 30 листопада 2020 року. Поділитися своїми напрацюваннями можна, зареєструвавшись на сайті проєкту за посиланням.

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *