Валентин КОВАЛЬСЬКИЙ
У курортному містечку Івано-Франківщини стартував традиційний фестиваль «Winter Romantik Fest».
Готуючись до Різдва, у Яремчі висадився «співочий» десант на чолі з Ольгою Сумською та Віталієм Борисюком.
Відпочиваючи у Карпатах, київські «зірки» не забувають про колядки і веселі конкурси.
Зимові розваги поєднані з катанням на конях і лижах, гуцульським колоритом і різними стравами.
Ольга Сумська поділилася своїм кулінарним рецептом: до звареної пшениці додати запарені сухофрукти, грецькі горіхи, мак, цукати і ложка коньяку.
— Таку кутю можна їсти весь тиждень тричі на день. І не набридне. Потім, звісно, не влазиш в жодні штани, але яке задоволення! — захоплено розповіла українська Роксолана.
За останні шість років у Яремчі «зірки» разом з іншими гостями приготували 600 літрів куті та понад 9000 вареників.
«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!
Sourse: vechirniy.kyiv.ua