У модернізованому центрі повністю оновили інвентар. Фото: КМДА
Студенти-кухарі та кондитери будуть навчатися з використанням інформаційно-цифрових технологій.
На Подолі у Київському вищому професійному училищі швейного та перукарського мистецтва відкрили модернізований навчально-практичний центр кулінарії та кейтерингу.
Тут повністю оновили інвентар, встановили 3-D харчовий універсальний принтер для роботи з будь-яким різновидом шоколаду та шоколадної глазурі, закупили форму та відремонтували більшу частину приміщень.
— На створення центру загалом витрачено 5,8 млн грн, із них 3,7 млн грн із бюджету міста Києва, інше — з державного бюджету. 80% було витрачено на закупівлю сучасного професійного обладнання, що дасть змогу повністю підготувати студентів до майбутньої роботи на великих кухнях, — зазначив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський і додав, що столична програма розрахована на те, щоб молоді фахівці після випуску були по-справжньому конкурентоспроможними на ринку праці.
Ольга КОСОВА, «Вечірній Київ»
Sourse: vechirniy.kyiv.ua