Зворушливу історію тварин показали у столичній мерії

Вікторія Гребінь

У рамках Круглого столу «Благополуччя тварин та українське суспільство» у Колонній залі столичної мерії презентували зворушливу фотовиставку на тему «Життя як воно Є!».

На фотовиставці були представлені зображення тварин, під кожною з яких міститься QR-код. Відсканувавши його, можна дізнатися більше інформації про саму тваринку та її власника.

Кожна фотографія є особливою завдяки своїм героям. Наприклад, світлина «Собака-інвалід. Шлях до нового життя» розповідає про собаку, в якої задня частина тіла закріплена на візку.

Тварини, як і люди, не застраховані від ДТП, хвороб або вроджених вад. Зазвичай від них відмовляються або приносять у клініку, щоб присипити.

Але як і у людей, у братів наших менших – сильна жага до життя. Це видно на фото «Собака-інвалід. Шлях до нового життя». Адже інвалідність для собаки, як і для людини, – це не вирок. Сучасні технології дозволяють таким тваринам радіти життю. Головне – надати їм цю можливість.

Зворушила присутніх також історія безпритульної собаки. Киянка Тетяна Дудка підібрала її, беззахисну і поранену, на вулиці. Собака могла загинути, проте Тетяна вилікувала її та зігріла. Відтепер собаку звуть «Белуччі», вона доглянута та щаслива. 

Кожна світлина виставки доносить до відвідувачів істину, про яку треба нагадувати частіше: домашній улюбленець – це жива істота і вірний друг, а не іграшка.

 

Оператор – Олександр БАРКІН, «Вечірній Київ»

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *