У столичному Будинку офіцерів презентували два погляди на війну

У Києві в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України розпочала роботу фотовиставка «Одна війна – одна нація – два погляди». Це спільний проєкт спеціальних кореспондентів АрміяInform та журналістки міжнародного фотоагентства SIPA PRESS Гаель Жірб.



На виставці представлені фотороботи військових журналістів Володимира Скоростецького, Тараса Греня та Гаель Жірб. Всі охочі кияни й гості міста мають унікальну можливість переглянути близько 80 світлин про війну на Донбасі в контексті двох поглядів на неї. Це віддзеркалення сьогодення і тієї реальності, у якій живе окрема частина українського соціуму останні п’ять років.




Гаель Жірб почала займатися фотожурналістикою у 2006 році. Її репортажі переносять до Африки, Південно-Східної Азії та Східної Європи. Для неї фотожурналістика – це передусім пригоди, щоб познайомитися з іншими людьми. Вона звертає увагу на той ракурс, який робить історію цікавою.  Вона завжди дотримується принципу Анрі Картьє-Брессона: «Фотографувати – це тримати на одній мушці думки, погляд та почуття».

Фото ВолиньPost

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *