У київському торговому центрі показують твори сучасних художників

Марія КАТАЄВА

В MANDARIN MAISON триває виставка сучасної скульптури та живопису THE CODE, яка презентує твори 18 українських художників.



Це зібрання мистецтва художників, які в своїх роботах досліджують історичне несвідоме, так чи інакше виражаючи місце людини у всесвіті, її погляд всередину себе і те, як віно бачить навколишній світ. Кожна робота художника — це послання. Код, за допомогою якого артист передає своє «інтро» назовні і являє його суспільству.



— Немає жодної мовчазної роботи — всі вони розмовляють із глядачем символами, кольором та формою.  Кожен дивиться на предмет мистецтва так чи інакше зчитує код художника, — пояснюють організатори. — Все, одного разу побачене людиною, вписується в її ДНК, в несвідоме, і передається нащадкам. З почутого, прочитаного, побаченого і пережитого нами, складається наш культурний код. Кожен з нас — це симбіоз мистецтва, сприйнятого нашими попередниками за всю історію людства.



На виставці THE CODE можна побачити роботи українських художників: Ігоря Бабія VarrIng, Дмитра Зазимка, Валентини Засуцької, Сергія Кадуліна, Ольги Кравченко, Тетяни Малиновської, Олексія Малих, Миколи Маценка, Ладислава Ходні, Олени Придувалової, Влади Ралко, Марини Рибалко, Ольги Селищевої, Олега Тістола, Руслана Тремби, Емми Тремби, Андрія Цоя, з колекції фонду In-Art сім'ї Браіловських.



Всі роботи продаються, їх вартість від 7 до 263 тисяч гривень. 



Виставка організована Spivakovska ART:EGO gallery під кураторством Ліки Співаковської.

Виставка скульптури і живопису "THE CODE"

Коли: до 27 лютого, з 10:00 до 22:00

Де: MANDARIN MAISON, 5 поверх, ТЦ Mandarin Plaza, вул. Басейна 6

Вхід вільний

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *