Виставка Ukraine WOW перейшла в онлайн

Ті, хто не встиг на виставка Ukraine WOW, можуть відвідати її, не виходячи з дому. Проєкт «Укрзалізниці» Ukraine WOW тепер доступний завдяки онлайн-туру.

Тепер відкривати для себе країну може кожен охочий – організатори відтворили експозицію в форматі 3D, і вона доступна за посиланням ukrainewow.com. На сайті також опубліковані всі текстові матеріали виставки українською та англійською мовами, а також онлайн-екскурсія з керівником проєкту Ярославою Гресь. 

– Згідно з опитуванням гостей Ukraine WOW, після виставки 64% відвідувачів змінили ставлення до України на краще, – коментує Владислав Криклій, міністр інфраструктури України. – Я радий, що завдяки онлайн-туру українці можуть продовжити відвідувати Ukraine WOW і знову й знову відкривати для себе географію, культуру та історію України, повертатися до її найцікавіших місць.

Онлайн відвідувачі зможуть побачити книгу «Апостол» 1574 року, останній автопортрет Казимира Малевича, скульптури Олександра Архипенка та «Українську абетку» Георгія Нарбута просто у смартфоні. А ще познайомитися з сотнями вау-фактів про Україну. 

Нагадаємо, що за неповних 4 місяці роботи Ukraine WOW зібрала понад 330 000 глядачів і встановила національний рекорд відвідуваності.

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *