Собаки на подіумі та напівоголені моделі: у Києві пройшов фінал конкурсу молодих дизайнерів

Учора у столиці пройшов фінал VI міжнародного конкурсу молодих дизайнерів New Fashion Zone. Заявки на участь у конкурсі подали 862 дизайнери із 28 країн. У фінал пройшли 48 учасників із Туреччини, Ізраїлю, Білорусі, Великобританії та Молдови.

У рамках заходу відбулося 3 події: VI International Young Designers Contest New Fashion Zone; фінал міжнародного проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020 за  підтримки Українського культурного фонду; презентація переможців FrankfurtStyleAwards – трьох чудових  українських дизайнерок-випускниць NFZ: Ганни Косточки, Євгенії Мельник, Міри Матчиної.

Усі покази проходили у форматі phygital – це інтегровані комунікації на стику цифрового та фізичного просторів: глядачі зможуть бути присутніми на показах у реальному часі, але в онлайн форматі. Фешн-марафон тривав понад 9 годин, подивитися його можна на Youtube.

Серед номінацій конкурсу – Kids, Outerwear, ACCESSORIES, Sustainablefashion, MEN, CASUAL, PlusSize, ART. Серед нових номінацій: EveningOutfit, Weddingdress, UNDERWEAR, Petwear  (одяг для домашніх улюбленців, колекції для пуделів та йорків). 

Марія Катаєва, фото Олексія Іванова

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *