Що нового подивитися у столичних кінотеатрах

Традиційно у четвер на широкі екрани виходять кіноновинки. Цього тижня це фантастика, кримінальні бойовики, короткометражки та анімація для дітей. 

Творець



2038-й рік. Молодий учений працює на корпорацію і створює у секретній лабораторії андроїд зі штучним інтелектом. Його останній прототип майже готовий. Залишається найризикованіша фінальна фаза, але треба встигнути до появи команди зачистки. Адже його таємна мета – воскресити за допомогою цієї технології дружину, яка загинула кілька років тому…

Ураган



Детектив поліції у відставці під час урагану разом з іншими мешканцями опиняється в пастці у багатоповерховій будівлі. Водночас група небезпечних злочинців планує там  пограбування.

Озеро диких гусей



Лідер невеликої банди займається крадіжкою мотоциклів. Під час однієї з розбірок він випадково вбиває поліцейського та стає ціллю номер один для поліції та влади.

Герой СамСам



Герой СамСам вважає своїм обов'язком охороняти рідну планету СамПланету, хоч і не має суперсил. У той же час лиходій Маршалл Перший із Марсу хоче захопити рідний дім СамСама та знищити його. Юний герой за допомогою подруги з іншої планети Мегалактики спробує відкрити в собі суперсили, щоб боротися зі злом. 

Best Shorts ZIFF.Summer edition

 



Запорізький міжнародний кінофестиваль ZIFF показує найкращі короткометражки українським кіноглядачам. У програмі — яскраві, свіжі та дуже актуальні роботи талановитих митців з Франції, Італії, Іспанії, Китаю, Австрії та України. 

Нагадаємо, Олег Скрипка відкрив безкоштовний фестиваль французьких комедій.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *