Нове в київських кінотетрах: Аль Капоне та козацька допомога

Марія КАТАЄВА

Традиційно у четвер на широкі екрани виходять прем'єри. Цього тижня це кримінальна драма про Аль Капоне, українська історична картина про турків і козаків, пристрасті з Джудом Лоу, бойовик, же жінка розправляється з злочинцями, анімаційні пригоди у космосі. 

«Капоне»



Колись він був найвпливовішим у Чикаго бутлегером, а тепер його випустили з в’язниці через те, що не вбачають більше в ньому якоїсь небезпеки. Аль Капоне (Том Харді) пробув у в'язниці 11 років, коли його звільнили через хворобу, що повільно руйнувала його розум. Разом з тим, поліція досі не розуміє, чому при затриманні не було знайдено грошей боса мафії. Справа в тому, що він їх заховав. Але тепер, через втрату пам’яті, він не може згадати де саме.

«Фортеця Хаджибей» 



18 століття, розпал російсько-турецької війни. На боці османів воюють задунайські козаки. Якось до їхніх рук потрапляє цінна інформація. Листа із нею потрібно передати султану, а допомогти в цьому може Ахмет-паша із фортеці Хаджибей. Біда в тому, що днями цю фортецю захопили росіяни. Козак Андрій (Олександр Соколов) випадково знайомиться з донькою Ахмет-паші (Дерен Талу). Разом вони розробляють план як його викрасти.

«Гніздо»



​Події розгортаються у 80-х роках. Рорі (Джуд Лоу) зробив успішну кар’єру в Америці, а тепер хоче повернутися на батьківщину, до Великобританії. Можливо його дружина Елісон (Керрі Кун) і зраділа б переїзду, але він вже четвертий за останні 10 років. Жінку не втішає ані розкішний маєток у Сурреї поблизу Лондона, ані дорога приватна школа дітей, ані подарунки чоловіка. Тривога Елісон міцнішає з кожним днем, з кожним кроком по чужому величезному будинку, з кожним нещирим словом чи поглядом чоловіка.

«Мала з характером»



Колись Алі (Рубі Роуз) служила у морській піхоті. Виконуючи чергове бойове завдання, дівчина отримала травми. Тепер Алі живе у Нью-Йорку та шукає можливості реабілітуватися. Вона заробляє на життя працюючи швейцаром у одному старому будинку, повному прихованих кімнат та коридорів. Банда злочинців проникає до споруди та хоче заволодіти цінною старовинною картиною, яка знаходиться у цих стінах. Хто ж знав, що відкривають гостям двері тут не немічні дідусі, а досвідчені бійці. Алі втручається у події і стає головною проблемою злочинців.

«Космічна пригода» 



Хлопчик Аксель набагато спритніший та швидший не тільки за однолітків, а й за старших. Коли він перемагає у перегонах на рідній планеті, то всі розуміють, що лише йому під силу врятувати світ. Колись планета Кеплер процвітала, черпаючи енергію від віковічного лісу з чарівних дерев. Але прибульці із Землі знищили усю рослинність, прирікши квітучий край на загибель. Аксель разом зі своїми друзями Джоно та Гагою має зійтися у бою зі злими землянами. На самому дні вулкану, яке охороняють велетенські роботи, потрібно віднайти рятівну насінину, з якою можна виростити новий ліс. 

Нагадаємо, фільми про український борщ та традиційні весілля вийшли в столичних кінотеатрах.

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *