Найкращий літературний фестиваль світу змінює дати проведення у Києві

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася в світі через поширення вірусу COVID-19, Мистецький арсенал змушений перенести Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» на пізніші дати, наприкінці серпня 2020 року.

Про це повідомляють організатори.

– Ми готові провести Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» цього року. Проте розуміємо, що він не зможе бути таким, яким ми його спланували. Та ми віримо, що він так само потрібний нашим учасникам і нашим відвідувачам. Потрібний не в онлайні, а в реальному житті, в унікальному просторі історичної будівлі Мистецького арсеналу, в його неповторній естетичній книжковій атмосфері. Тому команда Книжкового Арсеналу продовжує роботу над підготовкою фестивалю. Уточнені дати ми повідомимо додатково. Якщо ситуація знову зміниться, ми будемо змінюватись разом із нею, – зазначила координаторка фестивалю Юлія Козловець.

Минулого року Книжковий Арсенал було визнано найкращим літературним фестивалем світу на International Excellence Award в Лондоні.

Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» відбувається щовесни з 2011. Це грандіозна інтелектуальна подія України, де розвиваються і взаємодіють книжкова, літературна, мистецька сцени, порушуються і осмислюються вагомі питання буття людини, а також суспільства і культури, спонукаючи до проактивної позиції учасників і відвідувачів.

Місія Книжкового Арсеналу – створювати такі взаємодії, коли поєднання естетичного переживання та інтелектуального включення в контексті книги посилює спроможність людини та суспільства.

Титульне фото repor.to 

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *