На виставу за ціною кави: столичний театр розпочав акцію

З 6 листопада і протягом кризи Київський академічний театр драми і комедії на лівому березі Дніпра знижує вартість квитків на вистави.

Тепер програма #доступнийтеатр діятиме не лише на обрані, а й на більшість вистав театру.  Квитки від 20 грн. на майже весь репертуар театру (на основній сцені). 

— Сьогодні політика та пандемія забирають на себе усю увагу. Ми ж хочемо стати ближчими нашим глядачам і пройти разом цей складний момент нашого життя, — пояснив   директор-художній керівник театру Стас Жирков. —  Це — непростий крок, але ми хочемо, щоб люди в цей час не втрачали надію та здоровий глузд, ходили в театр, бачили прекрасне, розширювали кругозір і ставали трошки щасливішими. 

Приємний бонус для тих, хто вже має квитки на вистави і придбав їх до 6 листопада. Зателефонуйте адміністраторам за номерами 097 725 33 54, 067 408 26 18, 044 517 41 04 (з вівторка по неділю з 12:00 до 18:00), та оберіть виставу, яку б ви хотіли побачити додатково. Театр подарує вам запрошення на цю виставу.

 

Нагадуємо, що вистави демонструються з урахуванням усіх заходів безпеки, тому відвідувати театр цілком безпечно. У закладі дотримуються усіх карантинних вимог — це і скрінінг температури на вході в театр, і розсадка в залі на 50% місць, і наявність антисептиків, і заміна паперових програмок QR-кодами, які зручно зчитати з будь-якого мобільного пристрою за допомогою звичайної камери. В театрі можна знаходитися лише в захисній масці або респіраторі.

Марія Катаєва, фото Anastasiia Mantach

 

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *