На Львівській площі відкривається вулична нічна виставка

У  вітринах Дому Одягу (Львівська Площа, 8а) сьогодні відкривається  виставка Об'єкт Бажання. Вона стане початком нічного артмаршруту.

— Хоч досвід перебування у зачарованому та водночас моторошно спустілому Києві під час карантину та ізоляції був унікальним, та ми від нього втомилися. Вулична нічна виставка є колаборацією друзів, що викликана бажанням повернути в простір міста спілкування з мистецтвом та один з одним, —  йдеться в описі події. — Проєкт поєднає інсталяції, перформанси та музичні інтервенції у суспільних просторах від Львівської Площі до вул. Воздвиженської. Запрошуємо вас разом з художниками осмислити та обговорити власні досвіди повернення, мандруючи нічним маршрутом.

Подорожувати виставкою потрібно вночі, починаючи з 22:00 19 червня.

Ключ до нічного маршруту ви знайдете на виставці  резидентів Set Art Labotartory Об'єкт Бажання (Борис Кашапов, Kinderseele, Оксана Чепелик, Лена Сіятовська, Лілія Чавага, Стан Квітко; кураторки — Леся Кульчинська та Марія Вторушина), що проходитиме у  вітринах Будинку Одягу на Львівській площі, 8-а. Там на вас чекатиме мапа із усіма локаціями та розкладом подій. 

Також, дрейфуючи містом із мапою Вуличної Нічної Виставки, ви побачите роботи Міши Цатуряна, Жені та Валі Засуцьких, We Bad, Манжоса, та, якщо уважно шукатимете, потрапите на silent disco. 

Виставка триває з 19 по 21 червня.

Нагадаємо, до Дня медика автомобілісти влаштують гучний флешмоб у столиці

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *