Літературно-меморіальний музей М. Булгакова оголосив конкурс на Най-варення.
Літо – це завжди свіжі фрукти та ягоди. А також унікальні сімейні рецепти приготування домашнього варення. Музей Булгакова підтримує домашні традиції і шукає найцікавіші рецепти.
Вмієте варити духмяне варення, яким захоплюються близькі й знайомі та просять передати «ще баночку для друзів своїх друзів»? А, може, ваша мама чи бабуся володіють знаннями стародавніх рецептів? Час прийшов – ми чекаємо на ваші шедеври!
Як взяти участь?
Приносьте або передавайте до Музею Булгакова баночку домашнього варення (від 0,5 л) та додавайте листа зі складом і цікавою історією рецепту. Обов’язково вкажіть ваше ім’я, контакти та місто.
Варення приймають на 1 поверсі музею (Андріївський узвіз, 13) у касира щодня, крім середи з 11:00 до 16:00, на веранді – п’ятниця, субота та неділя з 12:00 до 18:00.
Збирають варення: 24 липня – 25 серпня.
Журі обирає переможців: 25 – 30 серпня.
1 вересня оголошують переможців конкурсу!
Перемогу можна здобути у 3 номінаціях:
НАЙ-смакота – оцінюють смакові якості!
НАЙ-цікавинка – креатив у подачі: пишіть про своє варення нестандартно, розкажіть історію!
НАЙ-технологія – оцінюють складність рецепту!
Переможець конкурсу відсвяткує свій день народження на Булгаковській веранді.
Нагадаємо, у центрі столиці запрацював артцентр: умови відвідування.
✦ Марія Катаєва
Sourse: vechirniy.kyiv.ua