Київську Грету Тунберг шукатимуть під час Віденького балу

У Києві відбудеться Дитячий віденський бал, присвячений екології життя.

Щорічний Дитячий віденський  бал відбудеться у Києві 5 квітня, і присвячений буде екології життя — діти-дебютанти презентують свої екологічні відеопроекти. Про це повідомила ексклюзивний організатор віденських балів в Україні Марина Ігнатуша.

– Віденські бали у світі завжди присвячені найбільшим глобальним викликам сучасності, цьогоріч ми звертаємось до теми екології, любові до всього живого на планеті. Наші юні дебютанти висловлять свої почуття у власних відеопроектах – протягом підготовки до балу вони вчитимуться у медіашколі знімати власні відео на екологічну тему, найкращі ролики отримають спеціальні премії безпосередньо під час балу, – розповіла Марина Ігнатуша.

Організатори переконані, що діти дуже чутливо сприймають тему майбутнього планети, якості життя і здатні висловити свої думки, оцінки, враження у власних творчих проектах.

Загалом у заході братимуть участь понад 200 дітей-дебютантів, які протягом лютого-березня вчитимуться танцювати полонез, вальс, польку під керівництвом зіркових хореографів.

Серед дебютантів четвертий рік поспіль будуть вихованці Київського Центру реабілітації дітей з інвалідністю, оскільки ідея інклюзії є однією з важливих місій балу.

Окрім того, юні танцюристи навчатимуться у медіа школі – кожен учасник спробує себе у якості актора, почне писати сценарії, створювати та просувати свій влог в YouTube та Instagram. Найкращі роботи дебютантів отримають спеціальні премії Vienna Ball Junior Award. 

Захід відбудеться вже четвертий рік поспіль у Колонній залі КМДА за підтримки Віденського бального комітету, мерій Відня та Києва. Нагадаємо, що минулого року на Дитячому балу встановили «солодкий» рекорд.

Фото Бориса КОРПУСЕНКА, «Вечірній Київ»

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *