Кінопрем’єри тижня в столиці: крижане серце та ідеальна брехня

Традиційно в четвер в прокат виходять нові стрічки. Цього тижня на вас чекають продовження пригод сестер Ельза та Анни, історія бою "Мідвей" під час Другої світової війни, комедія про шахрая, трилер про загадковий мобільний додаток та українські прем'єри.

Крижане серце II

Ельза, її сестра Анна, Крістоф зі своїм оленем Свеном, а також чарівний сніговик Олаф повинні виїхати з рідного королівства Еренделла, щоб розкрити секрети його минулого. Вони прямують на північ, через зачаровані землі, і на небезпечному шляху їх чекає  чимало пригод.  Пройти всі випробування друзі зможуть лише разом. 

Мідвей



Однією з важливих подій в історії є стратегічний бій 1941 року на Тихому океані між японцями й американцями під назвою "Мідвей". Саме в цій битві флот США під командуванням адмірала Честера Німіца здобув важливу та важку перемогу біля атолу Мідвей, яка змінила хід історії. 

Ідеальна брехня

Рой Кортні  — професійний шахрай, брехати у нього виходить краще всього на світі. Він зустрічає літню вдову з тримільйонним статков, яку потрібно лише зачарурувати. Її синові Стівену не сильно подобається захоплення матері, він ретельно спостерігає за шахраєм. Але найбільше Рою заважає те, що жінка стала йому небайдужа…

Зворотній відлік

Молода медсестра встановила на телефон додаток, який передбачає, скільки тобі залишилося жити. Він показав їй три дні. Щоб вижити, дівчині потрібно обдурити додаток і саму долю.

УКРАЇНСЬКІ ПРЕМ'ЄРИ

Глядачам пропонують оцінити нові українські комедії, зокрема "Готель Едельвейс". Головний герой —  цинічний та амбіційний молодий олігарх Алекс оселяється у забутому богом готелі, аби за тиждень завоювати серце Іріт, – доньки власника готелю, й отримати право на розробку золотого родовища, що знаходиться на цій землі. 

Важлива стрічка — "Історія Лізи". Психологічна соціальна драма розповідає історію про дві закохані пари. Одна – не зовсім звичайна, друга – зовсім незвичайна (це люди з синдромом Дауна, так звані «сонячні діти»). Їм не дуже комфортно в сучасному жорстокому й цинічному світі, але герої готові зробити все, щоб жити повноцінним життям.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *