Кінопрем’єри тижня в столиці: доктор Дулітл і виживання під водою

Традиційно в четвер на широкі екрани виходять кіноновинки. Цього тижня вас чекає 12-та екранізація, присвячена доктору Дулітлу, якого грає Роберт Дауні-молодший, американська комедія про жіночий бізнес та пригоди на підводній базі з Крістен Стюарт.

Дулітл



Доктор Дулітл (Роберт Дауні мол.)  вміє говорити з тваринами. Завдяки своєму непересічному таланту, добрий лікар допомагає тваринам, і не лише у питаннях, пов’язаних зі здоров’ям.

Комедійний сімейний фільм – це нова екранізація відомої історії. У основі сюжету – серія книг англійського письменника Хью Лофтінга. Перша книга вийшла у 1920 році, а остання, тринадцята за рахунком, у 1952-му. Прізвище лікаря перекладається з мови оригіналу як «робити щось маленьке». Даний проект – дванадцята поява Дулітла на екрані.

Гламурний бізнес



Успішні бізнес-корпорації зазвичай будуються на міцному фундаменті зі знань та вмінь їх засновників при чіткому розумінні кінцевої мети. Це зазвичай. Але коли дві подруги (Роуз Бірн, Тіффані Хеддіш) захотіли створити свою компанію, то нічого з переліченого вище вони до уваги не брали. Усе б нічого, але ж кожна з них по-різному розуміє навіщо їй все це потрібно. Одна – практична, прагматична та зібрана, а інша мріє лише про шалені статки та розкішний спосіб життя.

Під водою 



Нора Прайс (Крістен Стюарт) входить до групи науковців, які досліджують підводний світ. Їй, як і її колегам, доводиться подовгу жити на спеціально облаштованій підводній базі, де й проходить основна частина роботи. Не дивлячись на професіоналізм та фізичну підготовку, не кожному по силам постійно перебувати в таких умовах, та Нора – одна з небагатьох, хто до цього звик. Стається землетрус, епіцентр якого знаходиться на дні моря неподалік наукової бази. Частину інфраструктури зруйновано, тож тепер вчені самі мусять прокладати собі шлях на поверхню та боротися за своє життя.



 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *