Де у Києві безкоштовно показують кіно

Влітку кияни мають чудову нагоду насолоджуватися переглядом фільмів просто неба, адже в Києві працюють декілька безкоштовних кіномайдачиків. 

Що переглянути сьогодні? 

“Герой мого часу”

Дебютна ігрова повнометражна кінострічка Тоні Ноябрьової розповідає історію провінціала Жоріка, який з усіх сил намагається пробитись у столиці. У головній ролі — Євген Бушмакін.

Картину особисто представить режисерка разом із продюсеркою Анною Паленчук та акторами кінострічки.

Коли: 31 липня о 21.00

Де: парк Шевченка

«Секс і нічого особистого» 

Українська романтична кінокомедія 2018 року режисера Ольги Ряшиної, адаптація канадського фільму 2012 року «Мої бентежні сексуальні пригоди».

Коли на пропозицію руки і серця тобі кажуть, що ти в ліжку повний нуль, тут не до жартів. Вбитий горем Сергій приймає чоловіче рішення і їде в Прагу на новорічні свята до свого друга Василя. Після ночі обломів у стрип-клубі він випадково знайомиться зі стриптизеркою Діаною, яка обіцяє зробити з нього супер-героя. Але на шляху до великої мрії стає його колишня дівчина.

Коли: 31 липня о 21.30 

Де: на фасаді кінотеатру "Братислава", вул. Архипенка, 5

«Інструкції не додаються»

Безтурботне життя молодого хлопця Валентина кардинально змінюється, коли на порозі його будинку колишня подружка вручає йому рідну дочку. Щоб утримувати себе і її Валентину доводитися почати нове життя. Паралельно з цим він не перестає шукати матір, щоб віддати їй дочку, але коли через довгих 6 років він її знаходить, Валентин розуміє, що вже не може з нею розлучитися.

Коли: 31 липня о 21.30

Де: Солом'янський парк

 

Читай "Вечірку" в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *