У кінотеатрі «Промінь» у Дарницькому районі оновлюють дах

У комунальному кінотеатрі «Промінь», що знаходиться за адресою Харківське шосе, 168-ж, триває капітальний ремонт даху. 

– Господь тішить нас погодою, тому ми намагаємось не згаяти жодної хвилини часу, щоб зробити капітальний ремонт даху кінотеатру «Промінь» до перших опадів, – повідомила директорка Департаменту культури КМДА Діана Попова.

Згідно з інформацією на сайті Prozzoro КП «Київкінофільм» уклало договір з ТОВ «БФ «Укрбудстандарт» на проведення капітального ремонту даху дитячого кінотеатру «Промінь» у Дарницькому районі Києва. Ціна договору склала 790,5 тис. гривень. До середини листопада компанія має демонтувати старий дах, встановити решітки на вікна та двосхилий дах із профнастилу, підшити карнизи і обштукатурити фасади, а також прибрати територію та вивезти сміття.

Нагадаємо, 20 лютого 2020 року кінотеатр «Промінь» прийняв своїх перших відвідувачів після оновлення, відкривши два сучасних цифрових зали.

Кінотеатр «Промінь» розпочав свою роботу у 1958 році. У 2007 році кінотеатр увійшов до складу комунального підприємства «Київкінофільм» як його окрема філія. Кінотеатр фокусується на контенті для дитячої, підліткової аудиторії, а також для родинного перегляду.

Марія Катаєва, фото Діани Попової

Читай «Вечірку» в Telegram та Facebook. 

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *